Tijd vliegt

17 juli 2012 - Onderdijk, Nederland

En zo zijn er al 2 weken voorbij. Twee weken vol met werk, feestjes op zaterdag en uitrusten op zondag. Heb nooit gedacht dat ik zovaak elke zaterdag weg kon zijn! Maar heb uiteraard op de zeldzame uitrustmomenten tussen werk door niet stil gezeten.

Volgende week dinsdag is mijn herhalingsconsult. Dat betekent nog een gaatje in mijn arm. Het is geluk dat ik er geen problemen mee heb, net als met hoogtes en alleen zijn trouwens. Ik verwacht namelijk dat ik erg op mezelf aangewezen zal zijn. Zeker wanneer ik in Nieuw Zeeland ben. Maar nog over die prikken, of prik in dit geval, ik sla mezelf voor mn kop als ik dit zelf moet betalen. Heb nog niets van de zorgverzekering gehoord dus ergens moet dat wel goed zitten.

Ik heb alle vluchten, werktijden, afspraken en andere verplichtingen in mijn agenda gezet. Ook heb ik nog een maand agenda gemaakt waarop ik in één oogopslag kan zien wanneer ik nog een gaatje heb. Het zijn kleine gaatjes, maar ze worden in de loop van de tijd wel groter. Hoop ik tenminste, en hopelijk benut ik ze niet met slapen of met het kijken van McLeods Daughters. Die serie zorgt er voor dat ik naar Australië wil. Maar goed, het buurland is ook wel wat.

Hiernaast moet ik helaas nog de visa halen voor Thailand, Vietnam, Laos en Nieuw Zeeland. Ook Thailand, omdat ik per bus het land binnenkom en dus een gratis toeristenvisum heb van 15 dagen. Dit terwijl, als ik met het vliegtuig zou komen een visum zou hebben van 30 dagen, met dezelfde voorwaarden. Laat ik er nou net 28 dagen verblijven en dus een visum nodig hebben. Samen met het visum voor Vietnam en de Working holiday visum voor Nieuw Zeeland wordt het een duur dagje Den Haag. Gelukkig is de Blokker zou lief de 'treinkaartjes voor een dag door heel nederland' -actie nu te houden. Dat scheelt mij weer een beetje.

Hmpf, nog zoveel te doen, en nog zo weinig tijd (ook al moet ik zeggen dat afgelopen week erg traag voorbij ging).

Ciao!